Töre evleniyor

Gökhan Töre, Ocak’tan beri aşk yaşadığı Esra Bilgiç’le evlilik kararı aldı. 6 Ağustos’ta yapmayı planladığı düğün için Raffles Hotel’le görüşen yıldız futbolcunun gecenin kusursuz olması için kesenin ağzını açtığı öğrenildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2016 Güncelleme 28 Mayıs 2016, 13:30
Töre evleniyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre, şu sıralar birçok heyecanı bir arada yaşıyor. Takımının şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan yıldız futbolcu, bir yandan İngiliz takımlarından West Ham United ile yaptığı transfer görüşmeleriyle gündemde... Önümüzdeki sezon hangi takımda forma giyeceği henüz belli olmayan Gökhan Töre, özel hayatında ise kesin kararını verdi. Ocak'tan beri ekranların güzel yıldızı Esra Bilgiç'le aşk yaşayan ünlü futbolcu, geçtiğimiz haftalarda da Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'nın düğününde ilk kez sevgilisiyle gazetecilerin önüne çıkmıştı. Gökhan Töre'nin aşkını herkese ilan ettiği sevgilisiyle evlilik kararı aldığı öğrenildi.

AİLELERE DANIŞACAKLAR
Düğün yeri olarak şimdilik Raffless Otel'de karar kılan Töre, önceki hafta da hemen hemen her gün otele giderek detaylarla ilgili bilgi aldı. Ünlü futbolcunun, nikahın kusursuz olması için de hiçbir masraftan kaçınmak istemediği öğrenildi. Düğün için şimdilik 6 Ağustos'u düşünen Gökhan Töre ile Esra Bilgiç, kesin kararlarını ise ailelerinin de fikirlerini aldıktan sonra verecek.

ÖZGE GÜRCAN