İşin Aslı başka!

Aslı Şen, küs olduğu Begüm Şen’in merhum oğlu adına kurulan vakfa destek vermeyince tepki çekti. Aslı Hanım, konuyla ilgili ‘Üzüntüm dün gibi. Vakfa destek vermemem benim istediğim bir durum değil!’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Mayıs 2016 Güncelleme 27 Mayıs 2016, 00:00
İşin Aslı başka!

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının en gözde ailelerinden Şen Ailesi arasındaki dargınlığı bilmeyen yok... Ali Şen'in birleştirici tutumuyla yıllardır sürekli bir arada gördüğümüz aile, son yıllarda düşman oldu. Gelinler Begüm Şen ve Aslı Şen arasında başlayan gerginlik, daha sonra Adnan ve Metin Şen'e de sıçradı.

AÇILIŞA DA KATILMADILAR
Küslük, Begüm-Adnan Şen'in 2014'te hayatını kaybeden oğulları Alp adına kurulan laboratuvarın önceki günkü açılışında bir kez daha ayyuka çıktı. Acılı anne ve baba gibi dede Ali Şen de açılışta zor anlar yaşarken gözler Aslı-Metin Şen'i aradı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Aslı Hanım, instagram hesabından da Alp Şen Vakfı ile ilgili tek bir paylaşım yapmayınca tepkilerin hedefi haline geldi.

İLK KEZ KONUŞTU
Eltisi Begüm Şen'le yıllardır süren küslüğüyle ilgili bugüne dek tek kelime etmeyen Aslı Şen, tepkilerin artması üzerine konuyla ilgili ilk kez konuştu. Aslı Hanım, şöyle dedi: "Dışarıdan durumun nasıl göründüğünün farkındayım. Ama bilin ki hesabımda vakıfla ilgili bir şey paylaşmamam benim istediğim bir durum değil. Üzüntüm dün gibi. Alp de benim evladım sayılırdı. Ancak konu ailevi bir konu. Lütfen anlayış gösterin."

NASIL DÜŞMAN OLDULAR?
Alp Şen Vakfı'yla ilgili bir destekte bulunmak isteyen ancak Begüm Şen'in buna karşı çıktığını ima eden Aslı Şen ile eltisini düşman haline getiren olayı herkes merak ediyor.

ÖZGE GÜRCAN