Düzyatan'a hayranlarından mesaj

Diriliş Ertuğrul dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Engin Altan Düzyatan iki seçenek arasında kaldı. FETÖ ve PKK'nın destekçilerinden olan Mahsun Kırmızıgül'ün ‘Romantik Komedi Balayı’ filminde oynayacak olan Düzyatan'a, hayranları 'FETÖ'cü birinin filminde seni görmek istemiyoruz' mesajı gönderdi.

Giriş Tarihi 19 Nisan 2016, 00:00 Güncelleme 19 Nisan 2016, 11:24
Düzyatan’a hayranlarından mesaj

İÇİNDEKİLER

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünü oynadığı TRT 1'de yayınlanan Diriliş'in yapımcısının, oyuncunun "Romantik Komedi Balayı" filminde oynamasını istemediği ortaya çıktı. Mayıs sonunda dizinin sezon finali yapmasıyla yeni filmde rol almaya hazırlanan Düzyatan'ın kafası karıştı. İddiaya göre dizinin yapımcısı Engin Altan Düzyatan'ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği "Romantik Komedi Balayı" filminde oynamasının oyuncuya zarar vereceğini düşünüyor. Yapımcı, tarihi bir karakterle özdeşleşen oyuncunun romantik bir projeyle gündeme gelmesini istemiyor.
HAYRANLARI DA İSTEMEDİ
Bu düşünceye Düzyatan'ın hayranları da destek çıktı. Sosyal medyada oyuncuya mesajlar atan hayranları, "Tarihi bir isimden sonra sana gülmemizi bekleme", "Sana artık daha ciddi roller yakışır" yorumları yaptı.
"FETÖ'YE VE PKK'ya DESTEK ÇIKAN ADAMIN FİLMİNDE SENİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ"
Bazı hayranları da, FETÖ'ye finansal destek çıkan ve Güneydoğu'da terör örgütüne karşı düzenlenen operasyonlar için devleti eleştirip, katliam yapıldığını söyleyen Mahsun Kırmızıgül'ün projesinde, ünlü oyuncuyu görmek istemediklerini söyledi. Sosyal medya üzerinden ünlü oyuncuya seslenen hayranları "Terör örgütlerine çanak tutan adamın filminde oynama", "FETÖ'ye ve PKK'ya destek çıkan adamın filminde seni görmek istemiyoruz.", "Bu rolün hakkını veriyorsun sana bu adamın filminde oynamak yakışmaz.Lütfen oynama" yorumları yapıldı.