Sıyırmış!

Özer’in ‘Sevgilim başkasıyla birlikte olursa bunu aldatma saymam’ sözüne Ataizi’den sert tepki geldi: ‘Artık millet iyice şaşırmış, kafayı sıyırmış. Kendisi aldatma olarak neyi sayıyormuş o zaman!’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2016 Güncelleme 09 Nisan 2016, 00:00
Sıyırmış!

İÇİNDEKİLER

Cem Özer'in geçtiğimiz haftaya damga vuran aldatmayla ilgili sözlerine bir tepki de meslektaşı Hande Ataizi'den geldi... Önceki gün Nişantaşı'nda dolaşırken görüntülenen Ataizi'ye, Özer'in yaptığı bu şok açıklama soruldu. Güzel oyuncunun ilk sözleri "Artık millet iyice şaşırmış, kafayı sıyırmış" oldu.

'KADIN ÇOK DUYGUSALDIR'
Sözlerine "Ne münasebet, olur mu hiç öyle bir şey?" diye devam eden Hande Ataizi, ekledi: "Kendisi aldatma olarak neyi sayıyormuş o zaman? Kadınla erkek arasında şöyle bir fark vardır: Kadın, daha duygusaldır ve yanında yatacağı insana da duygusallık besliyordur. Kadın öyle bir varlık, erkek öyle değil. Erkek doğası gereği biraz daha vahşi ve üreme psikolojisiyle aldatıyor. Bu nedenle kadın, o yatakta yatıyorsa duygusallık vardır aldatmada" dedi.

KİMSE ONA HAK VERMEDİ!
Cem Özer'in bu sözleri birçok ünlü isimden de tepki çekerken, Özer'in sözleri ankete bile konu olmuştu. 'Kizlarsoruyor' internet sitesi, okuyucularına "Cem Özer'e katılıyor musunuz?" diye sordu. Yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı ankette, sadece 858 kişi "Katılıyorum, tensel birliktelik aldatmak değildir" seçeneğini işaretlerken okuyucuların yüzde 89'u Cem Özer'i haksız buldu.

AYDIN HAMZA