Burcu yakalar

Burcu Esmersoy, suçlulara göz açtırmadı. Daha önce eşine şiddet uygulayan sürücüyü teşhir eden ünlü sunucu, şimdi de "Elimde video görüntülerin var" diyerek kendisine şantaj yapan kişiyi polise yakalattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2016 Güncelleme 22 Mart 2016, 00:00
Burcu yakalar

İÇİNDEKİLER

Sunucu ve model Burcu Esmersoy, polisleri aratmadı. Daha önce araçta eşini döven sürücüyü polise yakalatan Esmersoy, kendisine şantaj yapan kişiye de göz açtırmadı. Güzel sunucu, sosyal medya üzerinden "Elimde cinsel içerikli video görüntülerin var. Akıllı ol" yazılı şantaj ve hakaret mesajları almaya başladı. Esmersoy, soluğu savcılıkta aldı.

DELİL GÖSTERDİ
Esmersoy, şikayet dilekçesine şantaj mesajlarının çıktısını delil olarak ekledi ve kendisini rahatsız eden kişinin tespit edilip cezalandırılmasını istedi. Esmersoy'un şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, söz konusu sosyal medya kullanıcısının Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Saynur O. olduğu belirlendi. Suçlamaları reddeden genç kıza "şantaj ve hakaret"ten dava açıldı.

KADINA ŞİDDETE GEÇİT YOK
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, trafikte karşılaştığı kadına yönelik şiddet olayına kayıtsız kalmamıştı. Otomobilde eşini döven adamı polise ihbar ederek, suçlunun yakalanmasını sağlamıştı.