Fenomen aşk!

Çektikleri fotoğrafla bir anda dünyanın tanıdığı Murad Osman ve sevgilisi Nataly Zakharova'ya Türkiye'den rakip çıktı. Dilara Öztunç ve sevgilisi Umut Kızıltan, internette fenomen oldu. Birçok turizm şirketi, VIP restoranlar, şöhreti sınırları aşan aşıkları ağırlamak için yarışa giriyor. Dilara Öztunç ve Umut Kızıltan da hem tatil yapıp hem de para kazanıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Mart 2016 Güncelleme 07 Mart 2016, 01:35
Fenomen aşk!

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Dilara Öztunç, geçtiğimiz yaz aylarında Çeşme'de aşk yaşamaya başladığı Umut Kızıltan ile gününü gün ediyor. Oyunculuğa ara veren Öztunç, fotoğrafçı sevgilisi sayesinde instagram'da fenomen oldu. Sevgilisi Nataly Zakharova'nın elini tutarak çektiği fotoğraflarla sosyal medyada yıldız olan ve tüm dünyanın tanıdığı Murad Osman'ın izinden giden Kızıltan, aşkı sayesinde kısa sürede internetteki şöhretine şöhret kattı. Tatil bölgelerinden paylaştığı fotoğraflarla beğeni toplayan Umut Kızıltan, bu pozlara güzel aşkı Dilara'yı da ekleyince dünyanın birçok ülkesinde dikkat çekmeye başladı.


Güzel oyuncunun bu pozları beğeni rekorları kırıyor.

TATİL YAPIP PARA KAZANIYOR
Aşkları büyük ilgi gören Öztunç ve Kızıltan'ı sosyal medyada reklam aracı olarak kullanmak isteyen turizm ve havayolu şirketleri ile birçok dünyaca ünlü mekan harekete geçti. Uzun süredir dünyanın birçok tatil cennetinde hem tatil yapan hem de para kazanan aşıkların ise keyfine diyecek yok. Çift, şu sıralarda Maldivler'de paylaştıkları tatil fotoğraflarıyla herkesi imrendirmeye devam ediyor.


Öztunç, paylaştığı birbirinden güzel fotoğraflarla tatile çıkacaklara tavsiyelerde bulunuyor.

POZLARI MODA OLDU
Video prodüktörü Murad Osman ve Moskovalı gazeteci sevgilisi Nataly Zakharova Barselona'da tatil yaparken bir anda şöhret oldu. Sevgilisinin elini arkadan tutarak paylaştığı pozlarla olay yaratan Murad Osman, internette fenomen oldu. Dünyanın birçok şehrinde "Follow me" pozu çekip paylaşan ikili, bu şöhretlerini ticarete döküp para kazanmaya başlamıştı.

MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL