Mega gelin hoşgeldin

Tarkan, önceki akşam stüdyo çıkışı yazın evleneceği Pınar Dilek'le ilgili sorulara 'Sizleri seviyorum' demekle yetindi. Gurbetçi yengenin de birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki lüks villasına yerleştiği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2016 Güncelleme 05 Şubat 2016, 02:04
Mega gelin hoşgeldin

İÇİNDEKİLER

Aylardır yeni albümü çalışan Tarkan, önceki gece Ozan Çolakoğlu'na ait Ulus'taki stüdyo çıkışı görüntülendi. Megastar, kapının arkadasında bir süre bekledikten sonra hızlıca aracına bindi. Bir hayli neşeli olan ve gazetecilere öpücük gönderen ünlü sanatçı, tüm ısrarlara rağmen aracın camını açmayarak sorulardan kaçtı. Uzun süredir birlikte olduğu Pınar Dilek ile yaz aylarında evlenecek olan Tarkan, evlilik ile ilgili sorular karşısında "Sizleri seviyorum" demekle yetindi.



GAZETECİLERDEN KAÇIYORLAR
Bu arada gurbetçi yengenin, birkaç gün önce Megastar'ın Tarabya'daki villasına yerleştiği öğrenildi. Birlikte yaşamaya başlayarak evliliğe ilk adımı atan Tarkan ile Pınar Dilek, gazetecilere görüntü vermemek için ise büyük çaba gösteriyor.

EVLİLİK PROVASI YAPIYORLAR
Yaz aylarında hem Türkiye hem de Almanya'daki iki ayrı düğünle evlenecek olan çift, şimdilerde Tarkan'ın kale gibi korunan evinde birlikte yaşıyor.

HALİL ÇİLİNGİR