3 puanı 3 mekanda kutladılar

Sivas galibiyeti sonrasında önce Nusret'te yemek yiyen Burak, Selçuk ve Olcan, soluğu Sess Bar'da aldı. Gece ise Karaköy'de bitti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2016 Güncelleme 18 Ocak 2016, 00:00
3 puanı 3 mekanda kutladılar

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Olcan Adın, Sivasspor galibiyeti sonrasında eğlence turuna çıktı. Maçta birer golü bulunan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, daha maç sonrası Etiler Nusret'te yemek yiyip, soluğu Nişantaşı'ndaki Sess Bar'da aldı. Mekanda bir süre eğlenen üç yıldız futbolcu, oradan çıktıktan sonra eğlenceye Karaköy'de bulunan bir mekanda devam etti. Gecenin geç saatlerine kadar mekanda eğlenen Burak, Selçuk ve ve Olcan mekan çıkışında gazetecilere görüntülenince şaşkınlık yaşadı. Burak Yılmaz, "Bizi kulüpten çıktı diye yazmayın, sıkıntı olmasın" diyerek gazetecilere uyarıda bulundu. Bu sezon formsuz hali ile dikkat çeken Burak Yılmaz, lüks aracı ile oradan ayrıldıktan sonra Etiler'de bulunan trafik çevirmesine takıldı. Polis memurlarının alkol kontrolünden sonra sıfır promil çıkan Burak, hızlıca oradan ayrıldı.



ÜFLE BAKALIM KRAL!
Etiler'de polis çevirmesine yakalanan Burak Yılmaz'da alkol çıkmadı. Burak daha sonra gazetecilere el sallayarak hızlıca uzaklaştı.