Bonkör Türk

Caroline Stanbury, 400 bin liralık çanta koleksiyonuyla gündem oldu. İngiliz basını, eski modelin eşi Cem Habib'i 'ülkenin bonkörü' ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2015 Güncelleme 18 Aralık 2015, 01:42
Bonkör Türk

İÇİNDEKİLER

Londra'da yaşayan Türk finans uzmanı Cem Habib, bonkörlüğüyle İngiliz medyasının gündemine geldi! 2004 yılında hayatını eski manken Caroline Stanbury ile birleştiren Habib, İngiliz jet sosyetesinin en gözde isimleri haline geldi.

İLK 10'DA...
İngiltere'de yaptığı TV programlarıyla şöhret olan Stanbury'nin ise dünyada en fazla Hermes çantaya sahip kadınlar arasında yer aldığı ortaya çıktı. İngiliz gazetelerinde yer alan haberlere göre, toplam değeri 400 bin lirayı bulan çanta koleksiyonu var. Çantalarının çoğu Hermes imzalı olan Caroline Stanbury'nin en az 200 çift de ayakkabısı bulunuyor.

'BAĞIMLIYIM'
Hermes Birkin'in hemen hemen her renk ve modelinden
alan İngiliz güzel, 'alışveriş bağımlısı' olduğunu itiraf ediyor. Caroline Stanbury, Cem Habib'in bonkörlüğü için ise şu yorumu yapıyor: "Cem benim alışveriş konusunda deli olduğumu düşünse de o kadar anlayışlı bir eş ki beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor!"



ÇANTALAR İÇİN ÖZEL ODASI VAR
Londra'da 32 milyon liralık bir malikanede yaşayan İngiliz güzel, sadece çantaları için evine özel bir oda yaptırıp bu odada böyle poz verdi.