Gerilim

Olaylı bir şekilde boşanan Feryal ile Kemal Gülman, aylar sonra ilk kez önceki akşam pişti oldu. Eski eşler arasındaki gerilimli anlar, davetteki herkes tarafından açıkça hissedildi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2015 Güncelleme 25 Kasım 2015, 00:00
Gerilim

İÇİNDEKİLER

Olaylı boşanma davaları kadar birbirleri hakkındaki sert sözleriyle de olay olan Feryal ile Kemal Gülman, uzun süre sonra ilk kez önceki akşam yüz yüze geldi. Sosyetik iş kadını, 'Originel' dergisinin Esma Sultan Yalısı'ndaki özel davetine katıldı. Feryal Gülman'ın ihanet suçlamasıyla hakkında 200 milyon liralık boşanma davası açtığı Kemal Bey de aynı davetteydi. Geçtiğimiz aylarda sonuçlanan davayı kaybeden ve eski eşinin sözleriyle iyice sarsılan Feryal Hanım, iş adamını görünce gerildi.

'BİRBİRİMİZİ GÖRMEYELİM' RİCASI
Yanında ilk evliliğinden olan kızı Sheila Gülman Niyego olan Kemal Gülman da Feryal Hanım'ı görünce yolunu değiştirdi. Eski eşler arasındaki gerilimli anlar, diğer konuklar tarafından da hissedildi. Bu arada Feryal Gülman, sosyetik iş adamını gördükten sonra organizatörlerle konuşup "Bizi birbirimizi görmeyecek şekilde ve mümkün olduğunca uzak oturtun" ricasında bulundu. Gece boyu birbirlerini görmezlikten gelen eski eşlerden geceyi ilk terk eden ise Kemal Gülman oldu.

ŞAŞIRTAN BENZERLİK!
83 yaşındaki iş adamının ilk evliliğinden olan kızı Sheila Hanım ile 51 yaşındaki son eşi Feryal Hanım arasındaki yaş farkı da görüntü farkı da yok denecek kadar az.

ORMAN ÇİFTİ KOL KOLA
Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, geceye bir dönem sıkıntılı günler yaşadığı eski eşi Sedef Orman ile kol kola katıldı. Ünlü çiftin bu fotoğrafı, "Evlilikteki kriz çözüldü" dedirtti.