Saadet'in fendi starları yendi

Başarı için skandal yerine kaliteli hayatı seçen Saadet Işıl Aksoy, dünya yıldızları ile aynı listede. Moda devi Fendi'nin resmi instagram hesabında takip ettiği tek Türk isim Aksoy

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2015 Güncelleme 21 Kasım 2015, 21:19
Saadet’in fendi starları yendi

İÇİNDEKİLER

Saadet Işıl Aksoy, skandaldan uzak bir hayatın da şöhret ve başarı getirdiğinin en iyi örneği... Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu olan Aksoy'un şöhreti 2012'de Penelope Cruz ile rol aldığı 'Sen Dünyaya Gelmeden' filmiyle Türkiye sınırlarını aştı. Özellikle İtalya'da yıldızlaşan Saadet Işıl Aksoy, stili ve duru güzelliğiyle moda dünyasının da dikkatini çekti. Geçen yıl İtalyan moda devi Fendi'nin özel davetlisi olarak Milano'daki defileyi en ön sıradan izleyen Saadet Işıl Aksoy, baş tasarımcısı Karl Lagerfeld'le de tanışma fırsatı buldu.

333 YILDIZ ARASINDA...
Efsane tasarımcıyı kendisine hayran bırakan güzel oyuncu, 3 buçuk milyon kişinin takip ettiği Fendi'nin resmi instagram hesabında da 'takip edilenler' arasındaki tek Türk oldu. Karl Lagerfeld'in onayıyla ve özenle seçilen '333' kişi arasında yer alan Aksoy'la aynı listede sadece Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz, Jessica Biel ve Adriana Lima gibi dünyaca ünlü yıldızlar bulunuyor.