Gökhan'ın gönlü zengin

Servetlik arabalarıyla dikkat çeken futbolcu eşlerine Hatice Gönül de eklendi. Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, eşine 2 milyon 250 bin TL değerinde Aston Martin hediye etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2015 Güncelleme 31 Ekim 2015, 00:00
Gökhan’ın gönlü zengin

İÇİNDEKİLER

Ünlü futbolcular kadar eşlerinin de lüks araba tutkusu sınır tanımıyor. Daha önce Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin eşi Asena Erkin'e, Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu da eşi Yağmur Sarıoğlu'na yaklaşık 2 milyon 500 bin liralık Lamborghini marka spor araba hediye etmişti. Günlerce manşetlerden inmeyen bu hediyeler tepki çekince Erkin ile Sarıoğlu çifti, olay yaratan otomobilleri satmıştı. Caner Erkin ile Sabri Sarıoğlu'nun ardından bu kez Fenerbahçeli Gökhan Gönül, eşi için kesenin ağzını açtı.

ŞOV SIRASI ONA GELDİ!
Yıldız futbolcunun, eşine 700 bin euro yani yaklaşık 2 milyon 250 bin liralık Aston Martin hediye ettiği önceki gün belgelendi. Hatice Gönül, yeni oyuncağıyla Boğaz turundaydı. Hatice Hanım'ı Bebek'te bir kafeteryadan kahve alıp süper lüks otomobiline binerken görenler "Asena Erkin ve Yağmur Sarıoğlu'ndan sonra şov sırası Hatice Gönül'de" yorumları yaptı.



PLAKASI ÖZEL
Gökhan Gönül, sadece eşine lüks bir otomobil hediye etmekle kalmadı, aracın plakasını da özel seçti. Hatice Gönül, adı ve soyadının baş harflerinden oluşan 'HG' plakasıyla önceki gün Bebek'te gövde gösterisi yaptı. Bu arada Hatice Gönül'ün kullandğı Aston Martin marka araç, Bond serisinin son filmi Skyfall'un bazı bölümlerinde kullanılmış ve dünya genelinde büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı.

AYDIN HAMZA