Reklam oldu

Ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu'nun ihanetine uğrayan eşi isyan etti. Enci Velidedeoğlu, genç kızların gözüne girmek için 60 yaşında dövme yaptıran kocasına boşanma davası açıp, 4 milyon lira tazminat sitedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2015 Güncelleme 21 Ekim 2015, 02:04
Reklam oldu

İÇİNDEKİLER

"Reklamın dahi çocuğu" olarak bilinen Alinur Velidedeoğlu, 8 yıllık eşinin açtığı 4 milyon liralık boşanma davasıyla sarsıldı. Ünlü işadamı, kendisinden 26 yaş küçük moda tasarımcısı Enci Velidedeoğlu ile 2007'de evlendi. Ancak çift arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. İddialara göre, ünlü reklamcı moda tasarımcısı olan eşini ve ailesini sürekli küçümsedi. Yurt içi ve dışında sevgilileriyle gününü gün etti. Sekreteriyle birlikte ABD'de aylığı 25 bin dolara bir malikane kiraladı.

AYLIK 10 BİN DOLAR NAFAKA
Eşinin telefonunda eski kız arkadaşlarının evinde çekilmiş fotoğraflarını gören Enci Hanım, kocasının Facebook'ta kendisini 10 yaş küçük göstererek 20'li yaşlardaki kızlara asıldığını, ayrıca 60 yaşındaki kocasının kızların gözüne girebilmek için dövme yaptırdığını öğrendi. Eşine güveni tamamen sarsılan Enci Velidedeoğlu, boşanma davası açıp 4 milyon lira tazminat ve aylık 10 bin dolar nafaka istedi. Enci Hanım ayrıca 3 taşınmaz, 5 araç, 3 banka hesabı ve 2 şirket hissesi üzerine tedbir konulmasını talep etti. Mahkeme 3 taşınmaz üzerine tedbir konulmasını isterken, Alinur Velidedeoğlu'nun davacı eşine karşı şiddet tehdidi ve hakaret içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

VELİDEDEOĞLU KİMDİR?
Alinur Velidedeoğlu, 1953'te ABD'nin Michigan eyaletinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Grafik Bölümü'nü bitirdi. Halen Türkiye'nin en büyük reklam, tanıtım ve iletişim kuruluşlarından biri olan Güzel Sanatlar- Saatchi & Saatchi'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Yaratıcı Bölüm Başkanlığı'nı yürütüyor. Reklam sektörüyle bağlantılı olarak Zenith Media ile Türkiye'nin en büyük yapım şirketlerinin de ortağı. Bugüne kadar pek çok reklam filmine imza attı. Kent, Beko, Dalin gibi Türk markalarını uluslararası markalar haline gelmesinde rol oynadı.

Ali OKTAY