Yeni Yuva'nın amcası

Yolanthe Cabau ve Wesley Sneijder'in bebeklerini ilk gören Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Ünlü çift, Türkçe anlamı 'yeni yuva' olan oğullarının fotoğrafını ise yardım amaçlı 1 milyon dolara satmayı planlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2015 Güncelleme 17 Ekim 2015, 00:00
Yeni Yuva’nın amcası

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam oğullarını kucağına alan Yolanthe Cabau ile Wesley Sneijder'i Türk dostları yalnız bırakmadı. Güzel yengenin doğum yaptığı Nişantaşı'ndaki hastaneye ilk koşan Kıvanç Tatlıtuğ ile sevgilisi Başak Dizer oldu. Galatasaraylı yıldızla sıkı dost olan yakışıklı oyuncu, hastane çıkışı "Bebeğin amcası sayılırım. Maşallah, çok güzel ve sağlıklı bir bebek" dedi.

3 BUÇUK KİLO, 52 SANTİM
Öte yandan Yolanthe Cabau ile Wesley Sneijder, bebeklerine verdikleri isimle de dünya gündemine yerleşti. Ünlü çift, 3 buçuk kilo ve 52 santimetre boyunda dünyaya gelen çocuklarına 'Xess Xava' adını verdi. İspanyolca kökenleri olan Xava'nın 'yeni yuva' manasında olduğu, yeni doğmuş bir çocuğu şiirsel şekilde isimlendirmekte kullanıldığı ifade edildi.

KENDİ VAKFINA AKTARACAK
Bebeğini normal doğumla kucağına alan
Yolanthe Cabau'nun oğlunun fotoğraflarını Hollanda'daki bir dergiye satacağı iddia edildi. Dedikodulara göre güzel yenge, yaklaşık 1 milyon dolara satacağı fotoğraftan elde edeceği geliri de genç kızları fuhuştan kurtarmak için kurduğu 'Free A Girl' isimli vakfına aktaracak.

HALİL ÇİLİNGİR