Kara kutu Yeşim

Işın Karaca, Yeşim Salkım'ın magazin dünyasının kara kutusu olduğunu söyledi ve ekledi: 'Neler biliyor! Bir konuşursa yer yerinden oynar ve eminim ki sanat camiasının yüzde 65'i iltica etmek zorunda kalır'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2015 Güncelleme 12 Ekim 2015, 00:00
Kara kutu Yeşim

İÇİNDEKİLER

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım'ın büyük kızı Gizem, önceki gün Etiler'deki Kidnosk Masal Akademisi'nde çocuklara özel parti düzenledi. Partiye Yeşim Salkım'ın yanı sıra Temmuz'da boşandığı eşi Hakan Eratik de katıldı. Eski eşler, her zamanki gibi kızları Ada'yla da bir araya gelerek "Ayrılsak da dostuz" mesajı verdi. Kızı Ada'yı bir an olsun kucağından indirmeyen Eratik, "Gizem ve Yeşim'e destek için burdayım" dedi. Partiye katılanlardan biri de Işın Karaca'ydı.

MESLEKTAŞLARINA GÖZDAĞI...
İkili, samimi şekilde sohbet ederken söz, sanat camiasına geldi. Işın Karaca, bu sırada Yeşim Salkım için iddialı sözler söyledi. Karaca, "Yeşim'i hepiniz tanıyorsunuz. Neler neler biliyor! Bir konuşursa sanat camiasının yüzde 65'i iltica etmek zorunda kalır" dedi. Bu sözlere katılan Salkım esprili bir dille, "Aslında magazin programı sunsam yer yerinden oynar" diyerek meslektaşlarına gözdağı verdi.

AYDIN HAMZA