Fahriye görmesin

Burak Özçivit, oyuncu Neslihan Atagül ile Yeniköy sahilinde dudak dudağa görüntülendi. Bu kareler sonrası Özçivit'in sevgilisi Fahriye Evcen'in tepkisi ne olacak?

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2015 Güncelleme 09 Eylül 2015, 00:00
Fahriye görmesin

İÇİNDEKİLER

Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen'le doludizgin bir aşk yaşayan Burak Özçivit, önceki akşam Neslihan Atagül ile Yeniköy sahilinde sarmaş dolaş görüntülendi. Çekildiklerinden habersiz sahilde baş başa oturan Özçivit ile Atagül'ün bir süre sonra öpüşmeye başlaması objektiflere böyle yansıdı. Kadir Doğulu ile mutlu bir birlikteliği olan Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen ile aşk yaşayan Burak Özçivit'in bu hali akıllara ihaneti getirirken durumun böyle olmadığı kısa bir süre sonra anlaşıldı.

AŞK MI İHANET Mİ?
Yakında yayın hayatına başlayacak olan "Kara Sevda" isimli dizinin oyuncuları olan Neslihan Atagül ile Burak Özçivit, dizide birbirini deli gibi seven iki aşığı canlandırıyor. Atagül ile Özçivit'in senaryo gereği birbirini öptüğü sahneler de dizinin setinden... Fakat yakışıklı oyuncuyu hayranlarından bile kıskandığı iddia edilen Fahriye Evcen'in bu görüntüler karşısında yine çılgına döneceği tahmin ediliyor...

KADİR ÇILDIRACAK
Neslihan Atagül uzun süredir Kadir Doğulu ile aşk yaşıyor. Kadir Doğulu'nun da öpüşme görüntülerinden sonra tepkisi merak ediliyor.