Sahalara döndü!

10 ay önce boşanan Nihat Kahveci, önceki gece ilk kez çapkınlıktaydı! Efsane futbolcu, gazetecileri görünce birlikte eğlendiği güzeli bırakıp kaçtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2015 Güncelleme 24 Ağustos 2015, 02:08
Sahalara döndü!

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Nihat Kahveci, Ekim 2014'te 11 yıllık eşi Pınar Kaşgören ile anlaşmalı olarak boşanmıştı. Kahveci, boşanmanın ardından ilk kez çapkınlık turunda yakalandı. Kariyerine, İspanya'nın Valencia takımında alt yapı direktörü olarak devam eden futbol adamı, tatil için geldiği İstanbul'da önceki gece eğlence turuna çıktı. Reina'ya giden Kahveci'ye esmer bir güzel eşlik etti.
HEMEN ARABASINA KOŞTU
Mekandan birlikte eğlendiği güzelle çıkan Kahveci, bir anda flaşların patlaması ile şoke oldu. Apar topar lüks otomobiline binen Nihat Kahveci, birlikte eğlendiği güzeli ise ortada bıraktı! Kahveci'nin tüm gece birlikte eğlendiği esmer güzel ise diğer kadın arkadaşıyla aynı taksiye binip oradan uzaklaştı. Efsane futbolcunun bu hali ise "Nihat Kahveci, boşanmanın ardından sahalara döndü. Şimdi bekarlığın tadını çıkarıyor" yorumları yaptı.

HALİL ÇİLİNGİR