Schumacher Göcek'te

2013 yılında geçirdiği kazanın ardından halen tedavisi süren F1 pilotu Michael Schumacher'in eşi, ülkemize geldi. Corinna Schumacher, günlüğü 15 bin liralık guletle Göcek'i gezdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2015 Güncelleme 21 Ağustos 2015, 00:00
Schumacher Göcek’te

İÇİNDEKİLER

Son dönemde tatil için ülkemizi tercih eden dünyaca ünlü isimler arasına bir yenisi eklendi. Aralık 2013'te kayak yaparken geçirdiği feci kazanın ardından halen tedavisi süren F1 pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna, geçtiğimiz hafta sessiz sedasız ülkemize geldi. Alman pilot eşinin tedavisi sürürken Türkiye'ye gelen Corinna Schumacher; çocukları, annesi ve teyzesiyle Göcek'teydi.

KİLİSEDE MUM YAKTI
Corinna Schumacher, günlüğü 5 bin euro yani yaklaşık 15 bin liraya kiraladığı lüks guletle Göcek'in dillere destan koylarını gezdi. Yaklaşık 1 hafta boyunca Ege'nin keyfini çıkaran Corrina Schumacher, Göcek'te bulunan bir kiliseye gitmeyi de ihmal etmedi. Burada mum yakıp dilek dileyen Corrina'nın, efsane pilot Schumacher'in eski sağlığına yeniden kavuşmasını dilediği öğrenildi. Bu arada teknede ikram edilen Türk yemeklerini sevmeyen Corrina Schumacher, sadece balık ve salata yedi.

MORAL DEPOLADI
Yaklaşık 1 hafta ailesiyle Göcek'i gezip moral depolayan Schumacher, ardından özel uçakla yeniden İsviçre'deki eşinin yanına gitti. Bu arada Corinna Schumacher, eşi Michael Schumacher'in yüklü tedavi masrafları için geçtiğimiz aylarda özel jetlerinden biri ile Fransa'daki dağ evini satarak uzun süre dünya gündemini meşgul etmişti.

TEDAVİYE DEVAM

2013 Aralık'ta Fransa'da kayak yaparken kaza geçiren Michael Schumacher, aylarca komada kaldı. Eylül 2014'te taburcu edilen F1 pilotu, halen İsviçre'deki evinde tedavi altında. Bu arada Alman pilotun ailesi, tedavi masrafları için 25 milyon sterlinlik özel jeti ile Fransa'daki dağ evini satmıştı.



YÜZEN SARAY GİBİ
Corinna
Schumacher, ünlü iş adamı Murat Kadıoğlu'nun lüks guletini 1 haftalığına kiraladı. 'Kadıoğlu' isimli 35 metrelik gulette jakuzi gibi her türlü lüks detay bulunuyor.




HALİL ÇİLİNGİR / ÖZEL