Servetlik tatil

Rüştü Reçber, eşi Işıl Hanım ve çocuklarıyla birlikte Ramazan gelmeden önce ABD'nin yolunu tuttu. 5 haftadır en lüks otellerde konaklayan ailenin masrafı, Işıl Reçber'in alışverişiyle birlikte 300 bin lirayı buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2015 Güncelleme 16 Temmuz 2015, 01:06
Servetlik tatil

İÇİNDEKİLER

Futbolu bıraktıktan sonra tüm vaktini ailesine adayan Rüştü Reçber, bu sene de kural bozmadı. Son yıllarda yaz aylarına denk gelen Ramazan'dan önce ABD'nin yolunu tutan Reçber Ailesi, yine servetlik bir tatile imza atıyor. 5 hafta önce ABD'ye giden Rüştü ve güzel eşi Işıl Hanım, buradaki lüks yaşantılarıyla da dikkat çekiyor.

EN LÜKS MEKANLAR
İnstagram'da yaptığı paylaşımlarla sık sık tepkilerin hedefi haline gelen Işıl Reçber, burada gezdiği ve konakladığı mekanların fotoğrafını da paylaşarak lüks yaşamına devam ettiğini gözler önüne seriyor. Beverly Hills, California, Los Angeles, Las Vegas ve Hawaii'nin en görkemli restoranlarında yemek yiyip en lüks otellerinde konaklayan Reçber Ailesi'nin tatil için servet harcadığı konuşuluyor. Son olarak Hawaii'de konakladıkları Four Seasons Hulalai Otel'de 4 kişilik bir suit oda tutan Rüştü Reçber'in buna karşılık 4 bin dolar yaklaşık 11 bin lira ödediği öğrenildi.

ALIŞVERİŞ TUTKUNLARI
35 gündür ABD'de olan Reçber Ailesi, Miami ve Beverly Hills'teki en lüks mekanlarda vakit geçirdi. Eşi ve çocuklarının yemeiçmesi için hiçbir masraftan kaçınmayan Rüştü Reçber, alışveriş için de her zamanki gibi kesenin ağzını açtı. Lükse düşkünlüğüyle tanınan Işıl Hanım'ın kendisi, eşi ve çocukları için yaptığı masraflar da hesaba katılınca Rüştü Reçber, ABD'de yaklaşık 300 bin liralık harcama yaptı.

MAGAZİN SERVİSİ /ÖZEL