Yağmur anne oldu

Türkan Şoray, kızı Yağmur'la birlikte 'Anneler Günü' etkinliğine katıldı. Sultan torun isteyince Yağmur hemen kucağına aldığı bir bebekle provaya başladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mayıs 2015 Güncelleme 11 Mayıs 2015, 00:00
Yağmur anne oldu

İÇİNDEKİLER

Türk Sineması'nın Sultan'ı Türkan Şoray, kızı Yağmur Ünal'la birlikte önceki gün 'Anneler Günü' kapsamında düzenlenen etkinlikte Carrefour İçerenköy AVM'de hayranlarıyla buluştu. Sevenlerinin saatler öncesinde duldurduğu alana gelen Türkan Şoray, kendisine gösterilen ilgiden dolayı gözyaşlarına hakim olamadı. Sultan ile kızı Yağmur, hayranlarıyla 3 saat boyunca durmaksızın fotoğraf çektirip, imza dağıttı. Bir ara AVM'de Demet Akalın'ın 'Türkan' şarkısı çalınca ayağa kalkarak dans edip, tempo tutan Şoray'ın sevenleriyle karşılıklı dans etmesi de ortaya renkli görüntüler çıkardı.

BEBEK PROVASI YAPTI
Anneler günüyle ilgili açıklama yapan Türkan Şoray, "Allah'ın bana verdiği en güzel hediye kızım. Annelikten güzel bir duygu düşünemiyorum'' dedi. Sultan, kızının da artık evlenip çocuk yapması gerektiğini söyleyince hemen harekete geçen Yağmur Ünal, bir hayranının çocuğunu kucağına aldı. Minik bebekle annelik provası yapan Yağmur Ünal, annesini duygulandırdı. Şoray, 'Allah bana da böyle bir torun nasip etsin" dedi.