Büyük aşk

Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Tuba Büyüküstün'e hayranlarından büyük jest. 5 Temmuz'da 33'üncü yaşını kutlayacak oyuncunun 21 ülkedeki sevenleri 50 metre uzunluğunda bir mektup yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2015 Güncelleme 16 Mart 2015, 00:00
Büyük aşk

İÇİNDEKİLER

Son olarak atv'nin 'Kara Para Aşk' dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan Tuba Büyüküstün'ün şöhreti tüm dünyayı sardı. Yardımsever kişiliğiyle adı yerli Angelina Jolie'ye çıkan Büyüküstün için sevenleri dünyanın dört bir yanından kampanya başlattı. 5 Temmuz'da 33. yaşını kutlayacak oyuncunun hayranları sosyal medyada başlattıkları bir kampanyayla dünyanın en uzun doğum günü kutlama mektubunu yazıyor.

DUYGULANDIRAN MEKTUP
50 metre uzunluğundaki rulo sırasıyla Almanya, Fas, Kanada, ABD, Azerbaycan ve Gürcistan'da belirlenen isimlere ulaştırıldı. Binlerce kişinin duygusal mesajlar yazdığı mektup rulosu daha sonra ise Mısır, Tunus, Fransa, İngiltere, Belçika, İsviçre, Avusturya, Bulgaristan, Danimarka, Finlandiya, İsveç, Kosova ve Yunanistan'ın ardından Türkiye'ye ulaştırılacak. İnternet üzerinden örgütlenen hayranlarının bu jesti Büyüküstün'ü duygulandırdı. Oyuncuyu görmek isteyen hayranları yurtdışından Türkiye'ye düzenlenen turlara da katılıyor.