Otelde skandal

Ziynet Sali ve Sıla, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir otelin odasında parti verdi. Alkolün de etkisiyle aşırı gürültü yapan ikili, otelde büyük kriz yarattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2015 Güncelleme 24 Şubat 2015, 01:43
Otelde skandal

İÇİNDEKİLER

Güzel şarkıcı Ziynet Sali, önceki akşam Nişantaşı'ndaki Sofa Otel'in içerisinde bulunan Frankie isimli mekanda sahne aldı. Sali, konserin bitimiyle soluğu arkadaşlarıyla birlikte otelin 4. katında bulunan bir odada aldı. Ziynet Sali'nin otel odasındaki partisinde yakın dostu Sıla da hazır bulundu. Aldıkları alkolün de etkisiyle eğlencenin dozunu kaçıran Ziynet Sali ve arkadaşlarının yüksek sesli kahkahaları, açık olan camdan Nişantaşı sokaklarına kadar taştı.

AYAKTA ZOR DURDULAR!
Yüksek ses üzerine aynı kattaki diğer odalarda konaklayan müşteriler, otel yönetimine durumla ilgili şikayette bulundu. Ancak yetkililer, uzun süre olaya el atmadı. Sabaha karşı otelden ayrılan Ziynet Sali ve Sıla'nın ayakta durmakta güçlük çektiği de gözden kaçmadı. Ünlü popçular, gazetecilerin otelde yarattıkları skandalla ilgili sordukları sorulara ise yanıt vermeden hızla araçlarına bindi.

HALİL ÇİLİNGİR