Petek'e niyet Reyhan'a kısmet

Şarkıcı Petek Dinçöz aşkıyla tanınan Nevşehirli tekstilci Abdullah Taşkın, gönlünü Reyhan Göksun'a kaptırdı. Sosyetik güzel ile Taşkın, önceki gün nişanlandı!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2014 Güncelleme 19 Aralık 2014, 01:13
Petek’e niyet Reyhan’a kısmet

İÇİNDEKİLER

Sosyete dünyası bu nişanı konuşuyor... Bundan yaklaşık 1 sene önce 13 yıllık eşi Enis Çiftçi ile boşanan Reyhan Göksun, ikinci evliliğine ilk adımını geçtiğimiz gün attı. Sosyetik güzelin, nişanlandığı isim ise herkesi şaşırttı! Reyhan Göksun, adını şarkıcı Petek Dinçöz aşkıyla duyuran Abdullah Taşkın ile nişan yüzüklerini taktı. Göksun ile Taşkın'ın nişan töreni, sosyetik güzelin İstinye'deki evinde sadece aile ve dostlarının katılımıyla gerçekleşti.

YAKLAŞIK 3 AYDIR BİRLİKTELER
Dinçöz'le ilişkisi Nisan ayında sona eren
Abdullah Taşkın'ın sosyetik güzelle yaklaşık 3 aydan beri gözlerden uzak bir aşk yaşadığı öğrenildi. Petek Dinçöz'e de 3 ay sonunda evlenme teklifi yapan Nevşehirli işadamı, aradığı mutluluğu ünlü şarkıcıda bulamadı. Tekstil işleriyle uğraşan Abdullah Taşkın'ın yine çok kısa bir süre içerisinde Reyhan Göksun'u evliliğe ikna etmesi, cemiyet hayatının son günlerdeki bir numaralı gündemi haline geldi...

Özge Gürcan / ÖZEL