Görgüsüzler

Spor yorumcusu Çakar, Caner Erkin ve Sabri Sarıoğlu'nun milyon liralık otomobillerle gezen eşleri için 'Gösteriş budalaları' yorumu yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2014 Güncelleme 09 Aralık 2014, 01:51
Görgüsüzler

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli Caner Erkin ile Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun eşleri, sivri diliyle tanınan spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın hedefiydi! Takvim'in "Kocam Sağolsun" başlıklı haberi, Çakar'ı kızdırdı. Haberimize göre; Asena Erkin 600 bin euro yani 1 milyon 800 bin liralık Lamborghini Huracan marka aracıyla Nişantaşı'nda şov yaptı. Erkin'in ardından ise aynı yerde Yağmur Sarıoğlu belirdi.

'SATIN O ARABALARI'

Yağmur Sarıoğlu da Nişantaşı'na yine eşinin armağanı olan 890 bin euro'luk yani yaklaşık 2.5 milyon TL'lik Lamborghini Aventador marka aracıyla geldi. Futbolcu eşlerinin lüks araçlarla görüntülenmesinin doğru olmadığını savunan Ahmet Çakar, canlı yayında Asena Erkin ve Yağmur Sarıoğlu için şunları söyledi: "Bu tamamen görgüsüzlük, gösteriş budalalığı. Futbolcu eşlerinin böyle şov yapmasına kızıyorum. İki tane kız çocuğu, kocalarının paralarıyla trilyona yaklaşan arabalarla şov yapıyor. Bu ülkede bu kadar fakir insan varken bu skandaldır, utanç verici bir durum. Satın o arabaları. Yazık, günah. Bu resmen provakasyondur."

TAKVİM'in haberi çıldırttı
Eski hakem Ahmet Çakar, Takvim'in 4 Aralık'ta manşetine taşıdığı "Kocam Sağolsun" başlıklı haberi üzerine Erkin ile Sarıoğlu'na demediğini bırakmadı.