İyisin tabi

Sinem Kobal'dan ayrılır ayrılmaz ABD'ye giden İbrahim Çelikkol, aşk acısını çabuk unuttu. Ünlü oyuncu, Las Vegas'ta tanıştığı ABD'li model Anne Marie Morin ile gününü gün ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2014 Güncelleme 03 Aralık 2014, 02:02
İyisin tabi

İÇİNDEKİLER

Evliliğe doğru giden 6 aylık beraberlikleri yaklaşık 10 gün önce ani bir şekilde sona eren Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, magazin gündeminden düşmüyor. Instagram hesaplarından birbirlerine gönderme yapan eski sevgililer, artık geri dönüşü olmayan bir yola girdi! Kobal'dan ayrılır ayrılmaz arkadaşlarıyla ABD'ye giden Çelikkol, biten ilişkisinin acısını çabuk unuttu!

son gözdesi, 22 yaşında
Las Vegas'ın gece kulüplerinde sabahlara dek eğlenen
İbrahim Çelikkol, yeni bir güzel bulmaktan da geri kalmadı. Ünlü oyuncunun, önceki gün bir mekanda çekilen fotoğrafında yanındaki sarışın güzelle samimiyeti gözlerden kaçmadı. İbrahim Çelikkol'un yanındaki güzelin ABD'li model Anne Marie Morin olduğu ortaya çıktı. 22 yaşındaki sarışın modelin, Sinem Kobal'la olan benzerliği ise şaşırtıcıydı.

KLİPLE GÖNDERME...
Hayranlarının ayrılık acısı çektiğini düşündüğü Çelikkol'un, hiç vakit kaybetmeden başka bir güzele abayı yakması ise olay oldu. Sinem Kobal'ın hayranları, hazırladıkları kliple güzel oyuncunun ağzından Çelikkol'a Deniz Seki'nin son şarkısı 'İyisin Tabi' ile gönderme yaptı.