İğneledi

Tolgahan Sayışman'dan rakiplerine ince gönderme. Formunu spora borçlu olduğunu söyleyen Sayışman, 'Bazı arkadaşlar AT iĞNESiYLE form tutuyor yazık' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2014 Güncelleme 16 Ağustos 2014, 01:48
İğneledi

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, önceki akşam Cihangir'deki Lazzaro Bistro Bar'da arkadaşlarıyla birlikte sohbetteydi. Mekan çıkışı gazetecilerle sohbet eden Sayışman, bu sene dizi setlerinde yer almayacağını söyledi.

İDDİALI KONUŞTU
İran'da bir film projesi olduğunu belirten oyuncu, "Orada iyi bir çalışmaya imza attım. Bu öyle bir film olacak ki Türkiye'de yer yeriden oynayak. Tolgahan Sayışman kimmiş işte o zaman görecekler" diyerek iddialı konuştu. Fit vücuduyla dikkat çeken Sayışman, meslektaşlarına da iğneyi batırdı.

"GERÇEKTEN YAZIK"
Sivri dillini konuşturan oyuncu, "Ben çok spor yapıyorum bunu da her oyuncuya tavsiye ediyorum. Bazı arkadaşlarımız at iğnesi yaptırıyormuş. Bu dopingli kimyasal şeylerden uzak dursunlar. Onlar için gerçekten üzülüyorum. Sağlıklı beslenip kendilerini biraz zorlasalar benim gibi bir vücuda sahip olabilirler" dedi. Sayışman'ın bu sözleri akıllara bir dönem at iğnesi yaptırdığı iddia edilen Çağatay Ulusoy'u getirdi.

ÇAĞATAY
KULLANDI MI?
Kısa sürede fit bir vücuda sahip olup kaslarını şekillendiren Çağatay Ulusoy'un at iğnesi yaptırdığı iddia edilmişti. Oyuncu bu dedikoduları yalanlamıştı.

ASLA ALDATMAM
Sevgilisi Selen Soyder'le ayrıldıkları iddia edilen Tolgahan Sayışman, dedikoduları çıkaranlara isyan etti. Oyuncu, "İlişkimizde her şey yolunda. Yalan haberlere kulak tıkıyoruz. Selen'i asla aldatmam. O benim her şeyim" dedi.

HALiL ÇiLiNGiR