Oltaya geldi

4 yıllık aşkı Tugay Gökkaya ile ayrılan Süreyya Yalçın'ın kalbini başka biri çaldı. Sosyetik ikoncan; 'oltanın ucunda kendisine hediye gönderen' yeni sevgilisine olan aşkını böyle ilan etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2014 Güncelleme 05 Ağustos 2014, 01:54
Oltaya geldi

İÇİNDEKİLER

Yaşadığı lüks hayat kadar özel hayatıyla da gündem olan Süreyya Yalçın, dün sosyal medyadan kalbinin yeniden dolduğunu duyurdu. Uzun yıllardır aşk yaşadığı Tugay Gökkaya ile beraberliği geçtiğimiz ay sona eren sosyetik ikoncan, ayrılığın ardından ABD'den Dubai'ye giderek moral depoladı. Geçtiğimiz günlerde de arkadaşlarıyla Bodrum sezonunu açan Süreyya Yalçın, aşkı da Bodrum'da buldu. Sosyetik ikoncan, dün sosyal medyadan şöyle bir mesaj yayınladı: "Bugün hayatımdaki en özel hediyemi aldım. Oltaya bağlanmış. Bana 'balık geldi' dendi; çektim oltayı ve hediyemi gördüm. Teşekkür ederim değerlim."

HEDİYE YÜZÜK MÜ?
Süreyya Yalçın; konuyla ilgili daha fazla yorum yapmazken; "Hayatınızda yeni bir mi var?" sorusuna gülümseyerek yanıt verdi. Bu arada ikoncanın takipçileri; hediyenin 'bir yüzük' olduğu konusunda hemfikir olurken Süreyya Yalçın, mutlu olduğunu söylemekle yetindi.