İkongaf

Eğlence turuna çıkan Süreyya Yalçın, oldukça gergindi. Sosyetik İkoncan, yanına gelen satıcı çocukları "SÜLÜK GiBi YAPIŞMAYIN" diyerek tersledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2014 Güncelleme 22 Temmuz 2014, 01:46
İkongaf

İÇİNDEKİLER

Uzun süre yaptığı tatilin ardından İstanbul'a dönen Süreyya Yalçın, gecelerde boy göstermeye devam ediyor. Sevgilisi Tugay Gökkaya'dan ayrıldıktan sonra yalnız başına aşk acısı çeken İkoncan, önceki gece Reina'daydı. Burada 4 saat zaman geçirip eğlenen sosyetik güzel, daha sonra 300 metre İlerideki Supper Club'a geçti. İkoncan bu kısa mesafeyi yürüyerek gitmek isteyince olanlar oldu.

GÖRENLER ŞAŞTI KALDI
Türkiye'nin en zengin kadınlarından olan Süreyya Yalçın, korumalarıyla birlikte yolda karşıdan karşıya geçerken yanına satıcı çocuklar koştu. Balon, şapka ve çiçek satarak geçinmeye çalışan çocukların ilgisi Yalçın'ı kızdırdı. İkoncan, "Sülük gibi yapışmayın bana" diyerek satıcılara çıkıştı. Daha sonra korumalarına talimat verip çocukları uzaklaştıran Yalçın'ı görenler, şaştı kaldı.

Lüks tutkusuyla bilinen Süreyya Yalçın, yanına gelen sokak satıcılarını önce azarladı sonra uzaklaştırdı. İkoncan'ın bu gergin hallerine kimse bir anlam veremedi.