Bayrak dersi

Sevgilisi Ebru Şallı ile Göcek'te tatilde olan Sinan Akçıl, teknesine yabancı ülkelerin bayrağını asan zenginlere laf attı. Akçıl, 'Bu bayrak dalgalanmıyorsa utanırım' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2014 Güncelleme 14 Temmuz 2014, 02:47
Bayrak dersi

İÇİNDEKİLER

Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl'la aşkı doludizgin sürüyor. Medyatik çift, tatil için gittikleri Göcek'te yine gazetecilerin hedefindeydi. Tekneyle Göcek koylarını dolaşan Sinan Akçıl, gazetecilere instagram'dan mesaj yolladı: "Paparazzi arkadaşlar, bir rahat bırakın de güneşlenelim adam gibi. Zaten 2 günüm var; çok görmeyin. Siz bize bakarken biz de dürbünle size bakıyoruz; sevgiler."

'BİZ BU ÜLKEYE AŞIĞIZ'
Türk bayrağı altında çekilen fotoğrafını instagram'dan paylaşan müzisyen, vergiden kaçmak için lüks yatlarına yabancı ülkelerin bayraklarını asan zenginlere ders verdi! Sinan Akçıl'ın notu şöyle: "Hani bugünlerde kim vatansever, kim değil, kim sahici, kim rol yapıyor bilmiyorum ama biz bu ülkeye aşığız. Tekne kullanırken bile bu bayrak dalgalanmıyorsa üzerinde utanırım, çekinirim rahat rahat gezemem."

Ebru Şallı, sevgilisiyle çıktığı Göcek tatiline küçük oğlu Pars'ı da götürdü. Büyük oğlu Beren'in ise babası Harun Tan'la olduğu öğrenildi. Bu arada ünlü çiftin yakın çevresine göre; minik Pars'la cici babası Akçıl çok iyi anlaşıyor.