Dersimiz bronzluk

Adı 'bronzluk'la özdeşleşen Eda Taşpınar, Türkiye'nin dört bir yanını dolaşıp özellikle kadınları 'Nasıl daha sağlıklı bronzlaşılır?' konusunda bilgilendiriyor. Güneşlenirken bol su içilmesinin şart olduğunu söyleyen sosyetik ikoncan; tatile çıkmadan 1 hafta önce de bronzluk koruyucu losyon sürmenizi öneriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2014 Güncelleme 01 Temmuz 2014, 00:43
Dersimiz bronzluk

İÇİNDEKİLER

Yaz, güneş ve bronzluk denilince akla ilk gelen isimlerden olan Eda Taşpınar, çok merak edilen 'bronzlaşma' sırlarını paylaştı. "Bronzluk Bilinçlendirme Kampanyası" dahilinde Türkiye'nin dört bir yanını dolaşan ikoncan, gittiği her yerde kadınların büyük ilgisiyle karşılaştı.

KİTAP SEÇERKEN BİLE ÖZENLİ!
Güneşlenirken seçilen yerin önemli olduğunu söyleyen Eda Taşpınar, "Herkesi görebileceğiniz ancak herkesin sizi rahatça göremeyeceği bir yeri tercih etmelisiniz" dedi. Sosyetik ikoncanın diğer önerileri ise şöyle: 'Güneşlenirken sizi sürükleyecek kitaplar ve yormayacak müzikleri tercih edin. Büyüleyici bronzluk için tüm gün plajda yatmanız gerekmez. Kalıcı bronzluğu yavaş yavaş elde etmeniz mümkün. Bronzlaşmak için sabah ve öğle sonrası saatlerini tercih edin.

SOYULMAYI ÖNLEYEBİLİRSİNİZ

Güneşlenirken su kaybedersiniz, bol bol su için. Güneşe çıkmadan en az 1 hafta önce başlayarak bronzluk koruyucu losyonunuzu sürün, soyulmayı önleyin. Tatil sonrası da losyonunuzu kullanın. Güneş yağınızı seçerken kokusuna dikkat edin. Plajda yürüdüğünüzde arkanızda güzel bir koku bırakmak önemlidir. Unutmayın insan beyni kokuyu asla unutmaz.'