Sarı çizmeli Süreyya ağa

Sosyetik ikoncan, 40 derece sıcaklıkta sarı renkli yağmur çizmesi giyip 'Pes artık' dedirtti Dubai'de olan Süreyya Yalçın, giyim konusundaki sınırını aştı! Sosyetik ikoncan, 40 derece sıcaklıkta sarı renkli yağmur çizmesi giyip 'Pes artık' dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2014 Güncelleme 30 Haziran 2014, 01:55
Sarı çizmeli Süreyya ağa

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin en dikkat çeken isimlerinden Süreyya Yalçın, ilgi görmeyi yine başardı. Sevgilisi Tugay Gökkaya'dan ayrıldıktan sonra soluğu Dubai'de olan sosyetik ikoncan, burada gününü gün ediyor. Tatil fotoğraflarını instagram'dan paylaşan Süreyya Yalçın, dün çekilen kareleriyle yine şaşkınlık yaratmayı başardı. Yalçın, ilginç giyim tarzında bu kez sınırları zorladı.

YA MODA OLURSA?
Dubai'deki 40 derecelik sıcağa aldırış etmeyen Süreyya Yalçın, sırf farklı olmak uğruna 'Hunter' marka sarı renkli yağmur çizmesi giydi. Mayosunun altına giydiği lastik çizmeleriyle şaşırtan ikoncana takipçileri; "İnşallah bu çizmeler sayende moda olmaz da; biz de sahillerde bu çizmelerle pişmek zorunda kalmayız" diye yorumlar yaptı.

HAVUZA BÖYLE GİRDİ
ABD dönüşü Dubai'ye giden Süreyya Yalçın, yağmur çizmeleriyle havuz kenarına oturdu. Sosyetik ikoncan, ayağını havuzun içerisine sokarak poz verdi. Süreyya Yalçın'ın bu fotoğrafının altına "Bu sıcakta o çizmeleri giyerek ya pişik olacaksın ya da mantar" yorumları yapıldı.