Uçuran jest

Caroline Koç, yurt dışından gelen bir arkadaşının doğumgünü için kesenin ağzını açtı. Sosyetik işkadını, arkadaş grubunu özel uçağıyla Kapadokya'ya götürüp dostlarını balonla uçurdu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2014 Güncelleme 30 Nisan 2014, 02:04
Uçuran jest

İÇİNDEKİLER

Sosyetik işkadını Caroline Koç, yurt dışından gelen arkadaşı Cristina Cavatore'nin doğumgünü için hiçbir masraftan kaçınmadı. 44. yaşını kutlayan Cavatore için önce Caroline ile Mustafa Koç'un sahibi olduğu Halas Yatı'nda bir parti düzenlendi. Caroline Hanım ve arkadaşları, ertesi gün ise yine Koç çiftine ait jetle Kapadokya'ya gitti.

PERİ BACALARI ARASINDA...
Caroline Koç'un yakın dostları ve aile üyelerini de Nevşehir'e getiren özel jet; dönüş için havalimanında bekletildi. Arkadaşı için Peri Bacaları arasında şampanyalı bir parti organize eden Caroline Koç; burada keyifli anlar yaşadı. Caroline Hanım, daha sonra Kapadokya'daki bir butik otelde geniş güvenlik önlemleri eşliğinde cumartesi akşamı yaş günü partisi düzenledi. Sosyetik işkadını ve konukları; Pazar akşamı ise İstanbul'a döndü.

HAVALI POZ

Caroline Koç'un dostları ve aile üyelerini Nevşehir'e getiren özel jet, dönüş için havalimanında bekletildi. Jet, grubun havalimanından ayrılmasından sonra ise İstanbul-Nevşehir arasında 3 tur attı.