Monica savaşı!

Adı Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov'la anılan 49 yaşındaki Monica Bellucci'ye şimdi de bir diğer Rus zengini Mihail Prohorov kancayı taktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2014 Güncelleme 09 Nisan 2014, 02:02
Monica savaşı!

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en güzel kadınlarından Monica Bellucci, boşanmaya karar verince Rus zenginlerini peşine düşürdü! 49 yaşındaki yıldızın adı ilk önce Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov ile anıldı. Herkes Monica Bellucci ile İsmailov'un uzun süredir yasak aşk yaşadığını konuşurken; İtalya'nın ünlü magazin dergesi Chi ortaya şok bir iddia attı! İtalya ve Rusya'yı karıştıran iddiaya göre; Monica Bellucci, bir diğer zengin Rus işadamı Mihail Prohorov'un da gönlünü çaldı.

PIRLANTA YÜZÜKLE EVLİLİK TEKLİFİ
Prohorov, geçen yılın sonundan beri Bellucci'ye düzenli olarak muhteşem buketler ve 'Gout de Diamants' marka şampanyalar yollamaya başladı. İtalyan sinema yıldızı da bir süre önce Moskova ziyaretinde Mihail Prohorov ile bir araya geldi. Monica Bellucci'ye aşkını itiraf eden Rus işadamı; siyah pırlantalı çok zarif bir Graff yüzük eşliğinde yıldıza evlenme teklif etti. Bellucci ise teklifi düşünmeye söz verdi.