Kırmızılı sosyete

Sosyetik çift Melis Postoğlu ile Burak Hatipoğlu, önceki akşam Four Seasons Otel'deki bir törenle dünyaevine girdi. Düğüne katılan sosyetik güzellerin tercihi ise kırmızı giysilerdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mart 2014 Güncelleme 24 Mart 2014, 00:00
Kırmızılı sosyete

İÇİNDEKİLER

Cemiyet ve iş dünyası önceki akşam Four Seasons Otel'deki düğünde buluştu. Hatipoğlu Planlama İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hatipoğlu ve Ayşe Hatipoğlu'nun oğulları Burak Hatipoğlu, iki yıldır birlikte olduğu İzmirli işadamı Nadi Postoğlu ve Nur Postoğlu'nun kızları Melis Postoğlu ile 350 seçkin davetlinin katıldığı bir törenle evlendi.

ŞIKLIK YARIŞI YAŞANDI
Gelinin nikah şahitliğini Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Adnan Polat'ın yaptığı düğünde; şıklık yarışı vardı. Sosyetik güzeller Yasemin Ergene Özilhan, Melda Kosif ve Evalize Kosif; kırmızı renkli kıyafetleriyle göz kamaştırırken; bu senenin moda renginin de kırmızı olduğunun sinyalleri verildi.

BALAYI MALDİVLER'DE
Melis Postoğlu, gelinlik tercihini Monique Lhuillier markasından yana kullandı. Burak Hatipoğlu'nun damatlığı ise Lanvin imzası taşıyordu. Düğünlerini Boğaz'daki Four Seasons Otel'de yapan sosyetik çift, balayı için de geceliğine 10 bin lira ödeyerek yine Maldivler'deki Four Seasons'a gidecek.