Amerikalı ikoncan

Süreyya Yalçın'ın uzun süredir ABD'de oluşunun nedeni ortaya çıktı. İkoncanın, ABD vatandaşlığına geçmek için Miami'de şirket kurduğu söyleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2014 Güncelleme 18 Mart 2014, 01:55
Amerikalı ikoncan

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin en dikkat çeken isimlerinden Süreyya Yalçın; uzun süre önce Türkiye'den ayrıldı. 12 Kasım'da çıktığı yurt dışı tatiline 9 Aralık itibariyle ABD'de devam eden sosyetik ikoncan, tam 99 gündür Miami'de... Herkes Süreyya Yalçın'ın sadece tatil amaçlı ABD'ye gittiğini zannederken; sosyete camiasında kulaktan kulağa ilginç bir dedikodu yayıldı.

YAKINDA BAŞVURACAK
Dedikodulara göre; sosyetik ikoncan Miami'de bir şirket kurup; uzun süredir burada yaşayan Türk arkadaşının vasıtasıyla bir gece kulübüne ortak oldu. Süreyya Yalçın'ın asıl amacı ise para kazanmak değil; ABD vatandaşlığına geçmekti. Bunun için Miami'den ayrılamayan sosyetik ikoncanın; çok yakında çifte vatandaşlık hakkı kazanmak için resmi başvurularını yapacağı öğrenildi.

NASIL ELDE EDiLiR?
ABD'den çifte vatandaşlık hakkı elde etmek için; en az 18 yaşında olmanız ve en az 5 yıl ABD'de yaşamanız gerekir. Vatandaşlığa geçerken; suç işlememiş olmanız, İngilizce ve ABD tarihi hakkında bilgi sahibi olmanız şarttır.

HER GECE EĞLENCE
Sosyetik ikoncan, Türkiye'deki eğlence hayatını Miami'de sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte aynen sürdürüyor.