Fransız kalmadık

Dünyanın en lüks yerlerini mesken tutan zengin Türkler, yine sahnede... Sibel Can'ın özel davetli olduğu Monaco'daki Gül Balosu'na yaklaşık 50 Türk katılacak!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2014 Güncelleme 11 Mart 2014, 02:02
Fransız kalmadık

İÇİNDEKİLER

Fransa'dan İtalya'ya; ABD'den Japonya'ya kadar dünyanın birçok yerindeki en lüks mekanlarda boy gösteren Türkler; 29 Mart'ta Monaco'ya çıkarma yapacak. Prenses Grace Kelly Vakfı'nın yardıma muhtaç çocuklar yararına Monaco'da organize edilen Gül Balosu, bu sene yaklaşık 50 Türk'ün katılımıyla gerçekleşecek. Karl Lagerfeld tarafından organize edilecek ve 61.'si düzenlenecek Gül Balosu'nun evsahipliğini ise yine Monaco Prensi 2. Albert ile Hannover Prensesi Caroline üstlenecek. Prens Albert'in özel olarak baloya davet ettiği Sibel Can ise Monaco'ya oğlu Engincan ile gidecek. Ünlü sanatçı, Canan Yaka'nın hazırladığı kostümle baloda boy gösterecek. Baloya kendi imkanlarıyla gitmek isteyen Türk sosyetesi ise Fransız bir tur şirketi aracılığıyla Monaco'ya gidebiliyor. 4 veya 5 yıldızlı otellerde 2 gece konaklama, Gül Balosu bileti, havalimanından otele limuzinle transferi kapsayan turun minimum ücreti; uçak biletleri hariç 2 bin 200 euro yani yaklaşık 6 bin 600 lira.

Türkiye'den Gül Balosu'na katılmak için önceki yıllarda Monaco'nun yolunu tutanlar arasında Etel ile Robert Baler gibi birçok isim var.