Aşk trafiği

Ebru Şallı'nın Sinan Akçıl'la birlikte olmasından sonra eski eşi Harun Tan da aşk hayatında sessizliğini bozdu. İşadamı, önceki gece yeni sevgilisiyle hem trafik polislerine hem de basına yakalandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2014 Güncelleme 17 Şubat 2014, 02:14
Aşk trafiği

İÇİNDEKİLER

Ebru Şallı ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene sonlandırarak herkesi şaşkına çeviren Harun Tan, uzun bir aradan sonra önceki gece objektiflere yakalandı. Boşanma sonrası müzisyen Sinan Akçıl'la aşk yaşayan Ebru Şallı'nın aksine kabuğuna çekilen Harun Tan, aşk hayatında uzun süren sessizliğini sonunda bozdu.

KONTROL MAĞDURU
Ünlü işadamı, önceki gece Zincirlikuyu'da saat 05.00'de yapılan trafik kontrolleri sırasında esmer güzeli sevgilisi ile ilk kez objektiflere yakalandı. Alkol muayenesi yapılan Harun Tan'ın gazetecileri görünce polislere ricada bulunarak "Lütfen evraklarımı verin, çekiyorlar" dediği duyuldu.

YÜZÜNÜ SAKLADI
Patlayan flaşlarla şaşkına dönen meçhul sevgili ise sürekli yüzünü saklamaya çalıştı. İşadamı, kontrol sonrası alkollü çıkmazken, evraklarını alır almaz lüks aracıyla Zincirlikuyu'dan uzaklaştı. Objektiflere ilk kez yakalanan Harun Tan ve sevgilisinin moralinin bozulduğu görüldü.

iŞ iŞTEN ÇOKTAN GEÇTi
Tüm çabalarına rağmen görüntülenmekten kurtulamayan Harun Tan'ın morali bozuldu. Meçhul sevgilisi ise sürekli yüzünü gizlemeye çalıştı.

HALiL ÇiLiNGiR