Çifte kumrular

Daha önce 3.5 yıl evli kalıp boşanan Esin Moralıoğlu ile İshak Cerit, tatil için gittikleri ABD'de ikinci kez nikah masasına oturacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2013 Güncelleme 24 Kasım 2013, 01:24
Çifte kumrular

İÇİNDEKİLER

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren manken Esin Moralıoğlu ve eski eşi işadamı İshak Cerit, ikinci kez evlenme kararı aldı. 2006 yılında flört etmeye başladıktan sonra 1 ay içiresinde evlilik kararı alan ikili, 3.5 yıl devam eden evliliklerini 2010 yılında 'geçimsizlik' nedeniyle sonlandırmıştı.

AYNI EVDE YAŞADI
Boşandıktan sonra da dost kalmayı başaran ikili, hiç bir zaman tam anlamıyla birbirinden kopmadı. Hatta Esin Moralıoğlu ve Cerit, boşandıktan 3 ay sonra Emirgan'daki lüks villalarında birlikte yaşamaya başlamışlardı. Yaz aylarında da sürekli eski eşinin Bodrum'da demirli teknesinde tatil yaparken görüntülenen Moralıoğlu, "Biz boşandıktan sonra birbirimize aşık olduk" açıklamasıyla da gündem yaratmıştı.

CEVABI 'EVET' OLDU
Bir dargın bir barışık aşk yaşayan sevgililer, şu sıralar ABD'de tatil yapıyor. Çiftin yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Miami'de aşk tazeleyen İshak Cerit, eski eşi Esin Moralıoğlu'na sürpriz yaparak ikinci kez evlilik teklifinde bulundu. Bu teklif karşısında kısa süreli şok yaşayan eski mankenin cevabı ise 'Evet' oldu. Moralıoğlu ve Cerit'in New York'taki Türk Konsolosluğu'nda nikah tazeledikten sonra Türkiye'ye döneceği öğrenildi.

iKi KEZ NiKAH YAPTILAR
Erdinç Acar - Hande Acar Hamdi Alkan - Canan Hoşgör Levent Kırca - Oya Başar Pelin Akad - Varol Kaynar Mehmet Ali Erbil - Muhsine Kamiloğlu Muazzez Abacı - Hasan Heybetli