Taksici ayıbı

Önceki akşam eşiyle taksiye binmek isteyen Gürkan Uygun, 'Kısa mesafeye gitmem' diyerek reddedildi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2013 Güncelleme 23 Kasım 2013, 01:52
Taksici ayıbı

İÇİNDEKİLER

Hemen hemen her İstanbullu'nun taksi şoförleriyle yaşadığı sıkıntının mağduru önceki akşam Gürkan Uygun ile eşi Şebnem Hanım oldu. Beyoğlu'nda eğlenen çift, mekan çıkışında kapının önünde bekleyen bir taksiye yöneldi. Taksi şoförü Gürkan Uygun'a "Başka müşteri bekliyorum" dedi. atv'nin Kaçak dizisindeki rolüyle bir kez daha gönülleri fetheden ünlü oyuncu, bu kez hemen ilerideki taksinin yanına gitti.

İSTANBULLU'NUN TAKSİCİYLE SINAVI!
Ancak Gürkan Uygun, bu taksi şoföründen de ummadığı bir yanıt aldı. Taksi şoförü büyük bir pişkinlikle Uygun ve eşini "Kısa mesafe gitmiyorum" diye taksisine almadı. Başarılı oyuncu ve eşi, İstiklal Caddesi'ne doğru yürümeye başladı. Bu sırada orada duran bir başka taksici ise "Memati Abi, senin hayranınım. İstediğin yere seni götüreyim sen yeter ki taksime bin" dedi. Çift, rahat bir nefes alarak taksiyle evlerinin yolunu tuttu.

HAYRANLARI YETİŞTİ
Uygun'un taksiler tarafından alınmadığını gören bir başka taksici, "Gel abi, hayranınım. İstediğin yere seni götürürüm. Yeter ki benim taksime bin" diyerek çifti taksisine aldı.

UFUK ÖZCAN