Oscar'lık mağdur!

Tolgahan Sayışman'ı Selen Soyder'e kaptırdığını söyleyip 'mağdur'u oynayan Serenay Sarıkaya'nın evli ve 2 çocuk babası Murat Süğlün'le uzun süredir yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2013 Güncelleme 15 Kasım 2013, 00:00
Oscar’lık mağdur!

İÇİNDEKİLER

Kameralar karşısında cici kızı oynayan Serenay Sarıkaya'nın gerçek hayatında 'yuva yıkan kadın' olduğu ortaya çıktı. Çok değil bundan 15 gün önce hayatında kimsenin olmadığını söyleyen ve "Aşk hayatımda ince eleyip sık dokurum" diyen Sarıkaya, bu sözleri söylerken evli bir işadamıyla berabermiş!

SEVGİLİSİNE LÜKS DAİRE TUTTU
Geçtiğimiz gece Antalyalı işadamı Murat Süğlün ile çıktığı eğlence gecesinde objektiflere takılan Sarıkaya'nın 'yasak aşkı' büyük tepki çekti. Süğlün'ün kendisinden 21 yaş küçük sevgilisine Kanyon'da lüks bir daire tutması; ikilinin yasak aşklarını da burada yaşadığını ortaya çıkardı.

TWITTER'DA BOMBALADI!
Evli ve 2 çocuk babası Murat Süğlün'le 1.5 yıldır birlikte olan Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Tolgahan Sayışman ve yeni aşkı Selen Soyder için de demediğini bırakmamıştı. Sarıkaya'nın sözleri üzerine suskun kalan Soyder; dün twitter'da sert konuştu: "Ey güzel Allah'ım; sen çok büyüksün. Nasıl da ters teptiriyorsun kötülükleri zamanla da olsa. Bunca vakit ağzımı açmadım ama sen zaten hiçbir şeyi saklı bırakmıyorsun."

EŞİ ÇOK SAYGIN BİRİ
Murat Süğlün'ün 18 ve 8 yaşında iki kızının annesi olan Melek Hanım, çevresinde çok saygın biri olarak tanınıyor. Melek Süğlün, eşine olan sevgisinden de işadamından boşanmak istemiyor.

SELEN iLK KEZ KONUŞTU
Tolgahan Sayışman'la aşk yaşadığı günden beri suskun kalan Selen Soyder, sessizliğini twitter'da bozdu. Soyder; Sarıkaya'nın yasak aşkının ortaya çıkması üzerine sert sözler sarf etti.

AYNI ANDA iDARE EDiYOR
Serenay Sarıkaya'nın 3 aydır oyuncu Çağatay Ulusoy ile de aşk yaşadığı ve evli sevgilisini rol arkadaşıyla aldattığı da dedikodular arasında!

GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

* Serenay Sarıkaya'ya 'melek yüzlü şeytan' tabiri tam oturuyor!
* Alkışlar; gerçek hayatında saf rolünü oynayıp yıllardır herkesi kandıran Serenay'a! Oscar'ı hak etti; mağduru oynamakla...
* 'Bu yıl benim yılım olacak' diyen Serenay; demek ki evli ve 2 çocuk babası adamla yaşadığı yasak aşkı kastediyormuş!
* Yuva yıkan kadınlara bir yenisi eklendi!