Şiddetli çift

İngiliz basını; Mesut Özil ile sevgilisini Beckham çiftiyle kıyasladı. Özil, yanıt verdi: 'Onlara benzemiyoruz. Biz daha çok Bonnie ve Clyde gibi şiddetli bir çiftiz'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2013 Güncelleme 09 Ekim 2013, 02:37
Şiddetli çift

İÇİNDEKİLER

Türk futbolcu Mesut Özil; İspanya'nın Real Madrid kulübünden Arsenal kulübüne 50 milyon euroya transfer olarak İngilizler'in gözdesi haline geldi. Özil kadar, şarkıcı sevgilisi Mandy Capristo da İngiliz basını tarafından ilgi odağı oldu. Ünlü çift, popülerlikleri ve giyim tarzlarıyla İngiliz basını tarafından 'ülkenin yeni David ile Victoria Beckham'ı olarak anılmaya başladı.

MESUT'TAN ÇOK SAMİMİ İTİRAFLAR
Bu kıyaslanma üzerine Almanya'daki bir dergiye konuşan Mesut Özil, sevgilisiyle ilişkisini 1930'lu yıllarda banka ve dükkanları soyan Bonnie ve Clyde çiftine benzetti ve ekledi: "Beckham çiftinden çok Bonnie ve Clyde ikilisine benziyoruz. Onlar gibi şiddetli bir çiftiz. Bir an ayrılmak istemiyoruz. Bir arada olduğumuzda hiç sıkılmıyor ve birlikte yapacak çok eğlenceli şeyler buluyoruz."

EN SEViLEN HIRSIZLAR!
ABD'li Bonnie Parker ve Clyde Barrow, 1930'lu yıllarda banka ve dükkanları soymuştu. Halkın gözünde Robin Hood olan çift; büyük aşklarıyla da tanınmıştı.

* Real Madrid'den Arsenal'a transfer olan Mesut Özil, İngiliz basınının gözdesi oldu. Özil'in şarkıcı aşkıyla fotoğrafları, sık sık gazetelerde yer alıyor.

* Mesut Özil ile Mandy Capristo, İngiliz basını tarafından Beckham çiftiyle kıyaslanıyor.