Nişanlandı

Süperstar; sanata katkılarından dolayı aldığı Fransız nişanından sonra bu kez yine ödüllendi. Fransızlar; Ajda Pekkan'ı Türkiye'nin en şık kadını seçti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2013 Güncelleme 20 Eylül 2013, 02:20
Nişanlandı

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin mihenk taşlarından Ajda Pekkan'ın başarısı; Fransızlar tarafından da taçlandırıldı. Süperstar, müzik ve sanata katkılarından dolayı Fransa'nın "Officier de l'Ordre des Arts et des Lettres" nişanına layık görüldü. Ajda Pekkan için önceki akşam Hilton Hotel'de özel bir gece düzenlendi.

GECENİN YILDIZI
Türkiye-Fransa ticari ilişkilerini geliştirme amaçlı düzenlenen törene katılan Pekkan'ı Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Laurent Bili kapıda karşıladı. Gecede sahne alan Fransız şarkıcı Dany Brillant da Süperstar'la yakından ilgilendi.

ARTIK ŞÖVALYE
Fransızlar tarafından Türkiye'nin en şık kadını seçilen Ajda Pekkan, Dany Brillant'ın takdim ettiği moda diploması ile poz verdi. Aldığı nişan ve 'Yaşam Boyu Şık Başarı Ödülü' karşısında son derece gururlandığını dile getiren Süperstar, davalık olduğu Bülent Ersoy'la ilgili yöneltilen sorulara ise yanıt vermedi. Bu arada Ajda Pekkan'la geceye katılan Erkan Özerman da Süperstar için "Ajda Hanım, artık bir şövalye" dedi.

ŞIKLIĞI TAÇLANDI
Önümüzdeki günlerde kültür nişanını da özel bir törenle alacak olan Süperstar, Hilton Otel'deki gecede moda diplomasını gururla sahiplendi.

HALiL ÇiLiNGiR