Kurala uydu

Gelenek bozulmadı ve bir yönetmen-oyuncu aşkı daha başladı. 5 ay önce nişanlısı Ahmet Kural'dan ayrılan Burcu Kıratlı; rol aldığı 'Peri Masalı'nın yönetmeni Biray Dalkıran ile birlikte

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2013 Güncelleme 10 Eylül 2013, 02:48
Kurala uydu

İÇİNDEKİLER

Adını sempatik oyuncu Ahmet Kural'la yaşadığı aşk sayesinde duyuran ve evlilik hazırlık yaptıkları sırada Kural'dan ayrılan Burcu Kıratlı da düzene uydu! İlişkisinin bitimiyle oyunculuğa başlayan Kıratlı, Biray Dalkıran'ın yönettiği "Peri Masalı" filmiyle kamera karşısına geçti. Çekimler sırasında; bir yönetmen ve oyuncu aşkı daha alevlendi.

ÇEKİMLERLE BAŞLADI!
Sevgilisinin çekeceği film için fedakarlıktan da kaçınmayan Burcu Kıratlı, saçlarını da kazıttı. Çekimler başladıktan 1 hafta sonra aralarındaki ilişki aşka dönüşen Kıratlı ile Biray Dalkıran, ilişkinin filmin önüne geçmemesi için de tedbirli davrandı. "Peri Masalı" filminin setinde başlayan aşk sayesinde Kıratlı'nın eski nişanlısı Ahmet Kural'ı tamamen unuttuğu söyleniyor.

ÖPEREK KUTLADI

Yönetmen Biray Dalkıran, rolü gereği saçlarını kazıtmasıyla gündeme gelen Burcu Kıratlı'yı başından öperek tebrik etmişti. O dönem, ikilinin aşk yaşadığı bilinmiyordu.

AYDIN HAMZA