Deniz dalgalı

İbrahim Çelikkol ayrılığından sonra depresyona giren Deniz Çakır, yeni bir aşka yelken açtı. Teselliyi Bodrum'da bulan güzel oyuncunun yüzü sonunda güldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ağustos 2013 Güncelleme 25 Ağustos 2013, 02:31
Deniz dalgalı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Deniz Çakır, sonunda objektiflere mutluluk pozu verdi. Gizlice evlenip daha sonra da boşandığı iddia edilen İbrahim Çelikkol ayrılığı sonrasında bunalıma giren Çakır, İstanbul gecelerinde sık sık efkar dağıtıyordu. Aşk acısını bir kenara bırakan Çakır, önceki gün Bodrum'da objektiflere takıldı. Mutluluğu yüzüne yansıyan Deniz Çakır'ın yanında yeni sevgilisi vardı. Gümüşlük'te güneşin ve denizin tadını çıkartan oyuncunun keyfi objektifleri farkedince kaçtı.

ÇAKIR'IN OYUNU TUTMADI
Aşkıyla birlikte keyifli anlar yaşayan Deniz Çakır'ın yüzünden gülücükler eksik olmadı. Plajda yemek yerken bir anda objektifleri farkeden oyuncu panik yaptı.

Hemen eline kitabını alarak sevgilisinin yanından uzaklaşan Çakır, yalnız başına bir şezlongda oturarak kitap okudu.

Birlikte görüntülendiğinden haberi olmayan Deniz Çakır, sevgilisini tanımıyormuş gibi yapsa da ikilinin mutlu halleri çoktan objektiflere takılmıştı.

DENiZ'iN DENiZ FOBiSi

Plajda aşkıyla mutlu anlar yaşayan Deniz Çakır'ın keyfini objektifler kaçırdı. Güzel oyuncu, Bodrum sıcağına rağmen üzerindeki elbisesini bir an olsun üzerinden çıkarmadı. Deniz Çakır, gün boyu denize de girmedi.

YEMEĞİNİ KAPTI KAÇTI
Sevgilisiyle birlikte yemek yiyen Deniz Çakır, objektifleri fark edince hemen toparlandı. Güzel oyuncu plajın öbür ucundaki bir şezlongda yalnız gibi davrandı.

Halil ÇİLİNGİR