Ivana koltukta

Yurdal Sert'in 'Yasak aşk yaşıyorlar' iddiasında bulunduğu İvana Sert ve Hatem Yavuz, eğlencedeydi. Mekan çıkışı flaşlar patlayınca İvana, koltuğa yapıştı kaldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2013 Güncelleme 14 Ağustos 2013, 00:00
Ivana koltukta

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu İvana Sert, iki senedir boşanmaya çalıştığı eşi Yurdal Sert'in kendisini aldattığını öne sürdüğü Hatem Yavuz ile Reina'da eğlendi. Önceki gece ilerleyen saatlere kadar eğlenen ikili oldukça keyifliydi. Gecenin sonunda mekandan ilk ayrılan isim Hatem Yavuz oldu. Dışarıda basın mensuplarını kontrol eden Yavuz, daha sonra yolun karşı tarafına geçip arabasında İvana'yı beklemeye başladı. Yavuz'dan tamam işaretini alan İkoncan, mekandan hızlıca çıkıp Hatem Yavuz'un içinde bulunduğu araca bindi.

HATEM ŞAŞTI KALDI!
İkili, bir anda patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı. Ön koltukta oturan Hatem Yavuz, adeta şok geçirirken, arka sağ tarafta oturan İvana Sert, hızını konuşturdu. Hemen koltuğa sarılarak yüzünü gizlemeyi başaran İvana'nın tepkisine kimse bir anlam veremedi. İkili, daha sonra hızla mekandan ayrılarak evlerinin yolunu tuttu. İvana ile "iş ortağım" dediği Hatem Yavuz'un bu anlamsız panik halleri ise kafaları karıştırdı.

UFUK ÖZCAN