'Ucube'

Ajda Pekkan'ın bir iftar yemeğinde Akendisine selam vermemesine kızan Bülent Ersoy; sert çıktı: 'Hödük, bir merhaba diyemedi! Böyle ucube işte'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2013 Güncelleme 12 Ağustos 2013, 01:51
’Ucube’

İÇİNDEKİLER

Sivri diliyle tanınan Bülent Ersoy; bu kez Ajda Pekkan için açtı ağzını yumdu gözünü. Önceki akşam sahne aldığı Bodrum'da Süperstar'a öfkesini dile getiren Diva; nedenini şöyle açıkladı: "Başbakan'ın iftar davetinde Orhan Gencebay ile masada oturuyoruz; hödük bir Allah'ın selamını dahi veremedi. O ayakkabı koleksiyonu yapana kadar Allah'ın selamını vermesini bilsin. Allah'ın selamını vermemek ne demek ya!" Hızını alamayan Bülent Ersoy, sözlerini şöyle sürdürdü:

'ALLAH ONU ISLAH ETSİN'
"Bırakın arkadaş olmamızı, sen kime numara yapıyorsun, kime bu namelerin. Bu tavırları yaptığın insan kim? Masada Orhan Gencebay ile ben varım, orada senden aşağı bir insan yok ki. Hatta senden üstün insanlar var orada. Neyini hava yapıyorsun, nedir senin bu namelerin? İnsan girişte bir şey söyler; 'merhaba arkadaşlar' der. Böyle ucube. Orada zangoç gibi görünüyorum, neden selam vermedi? Allah onu ıslah etsin." Bu arada Diva; iftar davetine boneyle katılmasını eleştirenlere de; "Kıyafet Afrikalılar'ın giysisi gibi, onu da bone tamamlıyor" diye yanıt verdi.

İŞTE OLAY GECESi!
Bülent Ersoy; Başbakan'ın verdiği iftar yemeğinde Orhan Gencebay ile aynı masada oturdu. Bu masaya gelen Ajda Pekkan ise 2 dev isme selam vermedi.