Ajda'nın kalesi

Süperstar'ın herkesten gizlediği sır yuvası ortaya çıktı. Datça'da 1.5 milyon liraya ultralüks taş ev satın alan Ajda Pekkan, burada rahatça denize girip tatil yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2013 Güncelleme 27 Haziran 2013, 02:15
Ajda’nın kalesi

İÇİNDEKİLER

Süperstar Ajda Pekkan, yaz aylarının gelmesiyle birlikte konserlerine hız verdi. 67 yaşında olmasına rağmen genç sanatçılardan çok çalışan Pekkan, kazandığı parayla yatırım yapmaya devam ediyor. Süperstar yoğun iş temposundan sonra tatil için adresini de belirledi. Ege'de karar kılan Ajda Pekkan, diğer ünlüler gibi Bodrum ve Çeşme'yi tercih etmeyip Datça'yı seçti. Süperstar'ın burada bir ev yaptırdığı ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı, Datça'nın Reşadiye bölgesinde kendisine yaklaşık 1.5 milyon TL değerinde bir taş ev yaptırdı. Uçakla Bodrum'a giden Süperstar, yatla gizlice Datça'ya geçip tatilini burada yapıyor. Pekkan'ın gönlünce denize girip rahatça tatilini yaptığı kalesini sadece çok yakınları biliyor. Bu arada Ajda'nın evinde yıl boyunca Denizlili bir aile kalıyor. Aile yıl boyunca ultra lüks evin bakımıyla ilgileniyor. Pekkan, evde sadece çok yakın dostlarını ağırlıyor.

AYDIN HAMZA