Büyük yatırım

Son dönemin en çok kazanan yıldızlarından Tuğba Büyüküstün, kazandığını gayrimenkule yatırıyor. İkizlerinin geleceğini düşünen oyuncu, Acıbadem'de 750 bin dolara ev aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2013 Güncelleme 19 Mayıs 2013, 01:41
Büyük yatırım

İÇİNDEKİLER

Son dönemin gözde oyuncularından Tuğba Büyüküstün, dizi ve reklamlardan kazandıklarını iyi değerlendiren ünlülerden. Meslektaşı Onur Saylak'la mutlu bir evliliği olan güzel oyuncu, ikizleri Maya ve Toprak'ın geleceğini garanti altına almak için yatırımlarına devam ediyor. Oyunculuk dışında yurt dışında ticaret yaparak da gelir elde eden Büyüküstün, ikizleri dünyaya geldikten sonra, geçtiğimiz yıl Caddebostan'da 1 milyon dolara 250 metrekarelik dubleks daire satın almıştı.

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN
Kazandığı parayı çarçur etmeyen nadir ünlülerden olan Tuğba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak, geçtiğimiz günlerde Acıbadem Almondhill'de yeni bir daire aldı. Caddebostan'daki evinde oturmaya devam eden Büyüküstün'ün yatırım amaçlı aldığı yeni dairesine 750 bin dolar ödediği konuşuluyor.

TAPU JESTi YAPMIŞTI
Evlilikleriyle magazin dünyasının imrenilen çiftlerinden olan Büyüküstün ve Saylak, ikiz bebekleriyle çok mutlu. Onur Saylak, Caddebostan'da ortaklaşa aldıkları 1 milyon dolarlık evin tapusunu eşinin üstüne yaparak takdir toplamıştı.


HALiL ÇiLiNGiR