Depeche Mode tırlattı

Dün akşamki Depeche Mode konserinin; etkinliğe saatler kala iptal edilmesi hayranlarını kızdırdı. 2009'da da İstanbul'daki konserlerini iptal eden gruba; sosyal medyadan tepki yağdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2013 Güncelleme 18 Mayıs 2013, 01:21
Depeche Mode tırlattı

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü grup Depeche Mode, İstanbullu hayranlarını bir kez daha hüsrana uğrattı. Grubun; dün akşam Küçükçiftlik Parkı'nda yapılması planlanan ve biletleri günler öncesinden tükenen konseri; etkinliğe saatler kala iptal edildi. Konserin; grup üyesi Dave Gahan'ın rahatsızlığı yüzünden ertelendiği iddia edildi. Türkiye'nin birçok farklı şehrinden konser için İstanbul'a gelen Depeche Mode hayranları; bu haber üzerine ünlü grubu twitter'da topa tuttu.

TIRLARI SINIRDA HAPİS KALDI
2009'daki İstanbul konserini de yine Gahan'ın rahatsızlığı yüzünden iptal eden Depeche Mode üyeleri için twitter'da "Bir daha İstanbul'a gelmeyin" gibi yorumlar yapıldı. Bu arada yetkililer, grubun tüm malzemelerinin bulunduğu TIR'ların İstanbul'a getirilemediğini belirtti ve ekledi: "Konser; Bulgaristan sınır kapısındaki grev ve yaşanan üzücü olaylar nedeniyle gerçekleşemeyecek." Öte yandan yetkililer; konserin ileriki bir tarihe ertelendiği söyleyerek "Biletlerinizi kaybetmeyin" uyarısında bulundu.

BİLETLERİ TÜKENMİŞTİ
Konserin fiyatları 138, 280, 295, 371 ve 530 lira olan biletleri günler öncesinden tükenmişti. Yetkililer, ileriki bir tarihe ertelenen konser için kimseden biletlerini atmamasını istedi.