Irak'ın yeni İbo'su Berdan Mardini

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mayıs 2013 Güncelleme 17 Mayıs 2013, 00:00
Irak’ın yeni İbo’su Berdan Mardini

İÇİNDEKİLER

Hem aile hem de sahne hayatı ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan Berdan Mardini, şu sıralar pek yoğunmuş. Mardini, komşu ülke Irak'ta yapılacak olan Büyük Duhok Karnavalı'nda sahne almak için hazırlık yapıyormuş. Hem de ne hazırlık!
Mardini, bu karnaval için çok heyecanlıymış. Çünkü yapılan bir anketle halkın seçimi doğrultusunda orada konser verecekmiş.
Yani Mardini'yi organizatörler değil, Irak halkı istemiş. Berdan Mardini de 27-28 Mayıs'ta Kuzey Irak'ta yapılacak olan Büyük Duhok Karnavalı kapsamında vereceği konser için hummalı ve heyecanlı çalışmalarına devam ediyormuş. Mardini, Irak'ta o kadar seviliyormuş ki; iki farklı markanın reklam kampanyasında da rol almış.
Berdan Mardini, bir çay firması olan "Mourat The'' ve "Keskinoğlu Gıda"nın Irak'taki reklam yüzü olmuş… Reklamların çekimleri bile tamamlanmış… Önümüzdeki hafta tüm Irak'ta yayına girecekmiş...

* * *
ÖRNEK AŞKTA AYRILIK RÜZGARI
Murat Pilevneli'den geçtiğimiz yıl boşanan ve Sare isminde bir kızı olan Tuba Ünsal, boşandıktan bir süre sonra ünlü gazeteci Mirgün Cabas ile birlikte olmaya başlamıştı. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, sık sık birlikte görüntüleniyordu. Fakat duyduğuma göre ikilinin aşkları üzerinde kara bulutlar dolaşıyormuş… Bir süredir ayrı ayrı gördüğüm ikilinin aralarının bozuk olduğu geldi kulağıma… Şu sıralar bir votka firması için verdiği partilerle uğraşan Tuba Ünsal'ın işinden kalan tüm zamanını kızı Sare'ye ayırdığı konuşuluyor.
Mutluluklarıyla örnek gösterilen çift, bakalım ne zaman barışacak!

* * *
MEDYA PATRONU TOLGA KAREL
Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteri ile şöhreti yakalayan Tolga Karel, dizi sonrasında hareketli gece hayatı ile magazin basınına konu olmuştu. Gece hayatından kopamayan Karel, defalarca alkollü ve kontrolsüz kameralara yakalanmıştı.
Annesine söz veren Tolga Karel, gece hayatına nokta koyarak, Azeri güzel Günay Musayeva ile evlendi.
Evliliklerinin üzerinden çok geçmeden Cihangir Can adını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelen ikilinin, şu sıralar mutluluklarına diyecek yok… Tolga Karel, oyunculuktan sonra başka bir iş koluna daha girmiş… 15 kişilik bir ekip kuran Karel, dergi patronluğuna soyunmuş… Tabii ki oyunculuğu bırakmayarak. L'variete isimli bir moda dergisi kuran Tolga Karel, şu sıralar bütün vaktini bu işe ayırıyormuş… Bu dergiyi de oğlu "Cihangir Can'' için kurmuş… Aylık bir moda dergisi olan L'variete önümüzdeki ay bütün bayiilerde yerini alacakmış…

* * *
AĞAOĞLU YALISI
Pahalı arabaları ve lüks yaşamı ile gazetelerin magazin sayfalarında yer alan ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, şimdilerde İstanbul'da bir otel açmaya hazırlanıyormuş. Duyduğuma göre Çengelköy-Boğaz hattında bir yalı satın alan ünlü işadamı burayı otele çevirerek hizmete sokacakmış… Uludağ'da kendine ait otelleri olan ve Türkiye'nin birçok bölgesinde yatırım yapmak için yerler arayan Ağaoğlu, sonunda İstanbul'da istediği gibi bir yer bulmuş… Şu sıralar tadilatta olan yalı; butik otel konseptinde olup sadece VIP müşterilere hizmet verecekmiş…